Share
Voorvertoning
Update over Stadsblokken Meinerswijk


Beste geïnteresseerde,


Het is lente in Stadsblokken Meinerswijk! Gelukkig mogen de bloemetjes stukje bij beetje weer buiten worden gezet. Na de intelligente lockdown komen de activiteiten in Stadsblokken Meinerswijk langzaam en op gepaste wijze weer op gang. Begin juni jl. heeft Strand Zuid haar deuren weer geopend, Stadsblokkenwerf is weer (beperkt) open voor publiek en het KinderWijkTeam mag eindelijk weer met een groep kinderen struinen in het mooiste uiterwaardengebied van Arnhem. Ook praten we je graag bij over het museumcafé. Lees hieronder meer over Strand Zuid, Stadsblokkenwerf, de natuurexcursie en het museumcafé.

Veel leesplezier.

 
STRAND ZUID
Strand Zuid heeft haar deuren weer geopend op Stadsblokken. Na een periode van hard werken om Strand Zuid weer zomerklaar en coronaproof te maken, ging op 1 juni jl. om 12.00 uur het 2e seizoen van start. Een dag waarop het weer top was.

STRAND-BAR & MEER
Naast een ruim aantal zitplaatsen op het terras heeft Strand Zuid dit jaar ook een Strand-bar inclusief een zonnig strandje. Hier kun je terecht voor het kopen van drankjes en het huren van een Strand-Zuid-strand-stoel. Dus mocht het terras vol zitten, niet getreurd want er is óók nog plek op het strand met uitzicht op de Rijn.

OPENINGSDAGEN STRAND ZUID
Strand Zuid gaat en staat met het weer. Dus dat betekent met goed en aangenaam weer zijn ze geopend, maar laat het weer het even niet toe, dan zijn ze gesloten.

Wil je een bezoekje brengen aan Strand Zuid?
Check dan altijd even de website voor de actuele openingstijden.

Ben je in de buurt? Bekijk dan even de kleur van onze vlag op locatie. Groen = open en rood = gesloten.
 
STADSBLOKKENWERF
Vanaf donderdag 4 juni jl. is Stadsblokkenwerf ook weer (beperkt) open voor publiek.

WERFPAVILJOEN
De openingstijden van het Werfpaviljoen zijn van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Voorlopig is er een beperkte kaart en zijn er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar op het terras en in de theetuin.
Er zijn looproutes aangebracht zodat men onderling voldoende afstand kan houden.
Het is mogelijk om drankjes af te halen en die in het openbaar gebied en op het strand te gebruiken. Wel graag de restanten in de afvalbakken of –zakken deponeren.

HET PONTJE
Het pontje blijft voorlopig uit de vaart.
 
HET KINDERWIJKTEAM

Het KinderWijkTeam is een educatief project rondom het thema natuur, milieu en zwerfafval voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook zij hebben weer een voorzichtige start gemaakt met diverse activiteiten.

NATUUREXCURSIE ERIK OF HET KLEINE MEINERSWIJK
Ben jij net als Erik en het kleine insectenboek altijd al nieuwsgierig geweest naar al die kleine kriebelbeestjes? Loop dan zondag 21 juni a.s. mee met deze kriebelige excursie in uiterwaardenpark Meinerswijk. Ontdek samen met Natuur Vlogger Gijsje Goedhart de wonderlijke wereld onder onze voeten.

Meld je aan via de website van het KinderWijkTeam

 
MUSEUMCAFE OP STADSBLOKKEN

KondorWessels Projecten is al geruime tijd bezig met de verplaatsing van het voormalig museumpaviljoen naar de landtong bij het Watersportcentrum aan de Haven van Workum.
Het voormalig paviljoen zal daar dienst gaan doen als informatiecentrum.
In het museumcafé zullen werkplekken voor KondorWessels Projecten worden gerealiseerd en zal op termijn (verkoop)informatie over de ontwikkeling van Stadsblokken Meinerswijk worden gegeven aan geïnteresseerden en potentiële kopers.
Na verwachting komt er na de zomer meer duidelijkheid over de planning van de plaatsing van het museumcafé.

 
Met vriendelijke groet
Team Stadsblokken Meinerswijk

Je ontvangt dit bericht, omdat je staat ingeschreven als geïnteresseerde op

www.stadsblokkenmeinerswijk.nl.

 

Stadsblokken Meinerswijk op Facebook

Stadsblokken Meinerswijk Arnhem

Stadsblokken Meinerswijk op Twitter

@Stadsblokkenmw

Stadsblokken Meinerswijk op Instagram

Stadsblokkenmw

Stadsblokken Meinerswijk mailen

info@stadsblokkenmeinerswijk.nl

 
Ontwikkeling
KondorWessels Projecten, Rijssen

Gebiedsplan en -ontwerp
Buro Harro, Arnhem
Bureau De Zwarte Hond

Zie bericht in je browser

Email Marketing door ActiveCampaign