Share
Update over Stadsblokken Meinerswijk


Beste geïnteresseerde,


Hierbij ontvang je weer een update over Stadsblokken Meinerswijk. In deze nieuwsbrief vind je een artikel van Arnhem Direct over de transformatie van het fabrieksterrein Meinerswijk naar een groene oase. Ook lees je over Strand Zuid, een eigen stadsstrand voor Arnhem waar bijna elke dag iets leuks te doen is. Kortom, het wordt een mooie zomer op Stadsblokken Meinerswijk met voor elk wat wils. We wensen je veel leesplezier!

 
Opening Strand Zuid
Op vakantie gaan is niet nodig: vanaf vrijdag 5 juli heeft Arnhem eindelijk haar eigen stadsstrand, Strand Zuid. Het strand bevindt zich op Stadsblokken en bestaat uit tien aangespoelde containers. Strand Zuid is tot en met september wekelijks geopend van woensdag tot en met zondag van twaalf tot twaalf.

Je kunt er terecht voor koffie of een drankje. Ook de keuken is dagelijks geopend voor streetfood gerechten. En: er is bijna dagelijks iets leuks te doen.

Samen met Posttheater en Luxor Live
Elke donderdagavond biedt Strand Zuid in samenwerking met Posttheater stand-up comedy. Helemaal gratis. De vrijmibo wordt georganiseerd in samenwerking met LuxorLive. Ook gratis. Laat je ‘s zaterdags verrassen door een gevarieerd foodaanbod in combinatie met happy tunes uit onze DJ-container. Ook dit is gratis. Zondag is voor de Schavuiten van Zuid: terwijl de kids actief worden beziggehouden, kunnen de ouders lekker met de voeten in het zand luisteren naar de fijnste bandjes.

Dus: schrap je vakantie, trek je agenda leeg en hoop op warm weer. Strand Zuid is overdag tot 18.00 uur goed bereikbaar met het pontje van de Stadsblokkenwerf. Met de fiets ben je binnen vijf minuten vanaf het centrum op Stadsblokken. En als je in Zuid woont: bofferd.

Strand Zuid is opgezet door Robin van der Beek, Tijs Bergevoet, Hans Peters en Willem Vierdag. Vier Arnhemse ondernemers die in Stadsblokken de gedroomde locatie zien voor dit initiatief.

Wekelijks programma:

Donderdag: vanaf 20.00 uur Posttheater x Strand Zuid
Vrijdag: vanaf 20.00 uur LuxorLive X Strand Zuid
Zaterdag: vanaf 16.00 uur Wisselend programma
Zondag: van 14.00 tot 17.00 uur Schavuiten van Zuid
 
 
Van fabrieksterrein naar groene oase

Wie vanaf Museum Arnhem naar de overkant van de Rijn kijkt, ziet daar de verouderde steenfabriek staan. De blauw-witte daken van de bedrijfsloodsen torenen uit boven de omgeving en domineren het landschap.

Op dit vervallen fabrieksterrein vindt de grootste metamorfose uit de plannen voor Stadsblokken Meinerswijk plaats. Het grootste gedeelte van de steenfabriek gaat tegen de vlakte. Daarvoor in de plaats komt een schiereiland met vrijstaande, Scandinavische huizen, verscholen in een bos.

 
Terwijl we volop genieten van het geweldige weer in Nederland, kijken we natuurlijk ook uit naar de naderende zomervakantie. Ga je nog op reis of blijf je lekker in eigen land? Wat je ook gaat doen, het team van Stadsblokken Meinerswijk wenst je een heerlijk zonnige zomervakantie toe!

Met vriendelijke groet,
Team Stadsblokken Meinerswijk

Je ontvangt dit bericht, omdat je staat ingeschreven als geïnteresseerde op

www.stadsblokkenmeinerswijk.nl.

 

Stadsblokken Meinerswijk op Facebook

Stadsblokken Meinerswijk Arnhem

Stadsblokken Meinerswijk op Twitter

@Stadsblokkenmw

Stadsblokken Meinerswijk op Instagram

Stadsblokkenmw

Stadsblokken Meinerswijk mailen

info@stadsblokkenmeinerswijk.nl

 
Ontwikkeling
KondorWessels Projecten, Rijssen

Gebiedsplan en -ontwerp
Buro Harro, Arnhem
Bureau De Zwarte Hond

Zie bericht in je browser

Email Marketing door ActiveCampaign