Share
Update over Stadsblokken Meinerswijk


Beste geïnteresseerde
,


Deze nieuwsbrief is gevuld met ‘activiteiten’ die plaats gaan vinden of al hebben plaatsgevonden in Stadsblokken Meinerswijk. We vertellen je er graag meer over.

Eind januari is er een routebord onthuld met drie nieuwe wandelroutes, tevens praten we je bij over Strand Zuid en laten we je graag zien wat er de komende tijd allemaal te doen is op Stadsblokken Meinerswijk.

Veel lees- en kijkplezier!

 
Routebord nieuwe wandelroutes in Stadsblokken Meinerswijk onthuld
Zaterdag 25 januari jl. opende burgemeester Marcouch samen met Simon van het KinderWijkTeam drie verschillende wandelroutes in Stadsblokken Meinerswijk. Burgemeester Marcouch en Simon staan elk symbool voor één route. Er is ook een uitdagende wandelroute beschikbaar die Rob Wolfs heeft samengesteld.

Met de opening is het routebord onthuld waarop de drie wandelroutes staan. Het bord is geplaatst net na de ingang tot Meinerswijk aan de Meginhardweg Drielsedijk (t.h.v. De Steenen Kamer). Deze nieuwe wandelroutes laten je Stadsblokken Meinerswijk ‘opnieuw’ ontdekken en je maakt op een inspirerende manier kennis met een bijzonder natuurgebied, midden in de stad.

Bij de opening waren, op initiatief van het KinderWijkTeam en Natuurcentrum Arnhem, 25 deelnemers (jong en oud) uitgenodigd. Zij liepen mee met een stukje van de favoriete route van Simon en verzamelden onderweg spullen uit de natuur. Later werd daarvan een minilandschap onder het bord gemaakt, waar alle bezoekers hun eigen bijdrage aan mochten leveren.

 
Strand Zuid opent haar deuren op 10 april aanstaande!
Na een winterstop opent Strand Zuid, de eventlocatie en horecapaviljoen ineen, op vrijdag 10 april aanstaande wederom haar deuren.
De voorbereidende werkzaamheden voor het 2e seizoen zijn in volle gang en er wordt hard gewerkt aan een afwisselend programma.

De ondernemers van Strand Zuid hebben zin in het voorjaar. We kregen dit filmpje vol met zomerse voorpret van ze.
Meer info over Strand Zuid vind je ook op de website

 
Check de agenda!
Agenda

Naast Strand Zuid valt er natuurlijk nog veel meer te beleven op Stadsblokken Meinerswijk. Vanaf 1 mei aanstaande vaart het pontje weer en vanaf deze datum is het werfpaviljoen ook geopend. Of trek er op uit, de natuur in, bezoek een festival, of ga naar Cirque de la Liberté. Kortom voor elk wat wils!

Check voor meer info de agenda op de website

 
Met vriendelijke groet,
Team Stadsblokken Meinerswijk

Je ontvangt dit bericht, omdat je staat ingeschreven als geïnteresseerde op

www.stadsblokkenmeinerswijk.nl.

 

Stadsblokken Meinerswijk op Facebook

Stadsblokken Meinerswijk Arnhem

Stadsblokken Meinerswijk op Twitter

@Stadsblokkenmw

Stadsblokken Meinerswijk op Instagram

Stadsblokkenmw

Stadsblokken Meinerswijk mailen

info@stadsblokkenmeinerswijk.nl

 
Ontwikkeling
KondorWessels Projecten, Rijssen

Gebiedsplan en -ontwerp
Buro Harro, Arnhem
Bureau De Zwarte Hond

Zie bericht in je browser

Email Marketing door ActiveCampaign